Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Näste Bedoya på väg till ÖSK

Alejandro Bedoya har gjort ett starkt intryck hos Örebro. Nu har han också öppnat dörren för sin lillebror som ska provspela med klubben.

I sommar kan Örebro har två spelare med efternamnet Bedoya i truppen. Alejandro finns redan i klubben och snart kan också hans 21-årige lillebror Santiago finnas i Örebro-tröjan.

- Alejandro har stärkt sina chanser här genom sitt sätt att vara som person. Nu vill vi titta på hans lillebror och se vad han går för, säger Örebros sportchef Lennart Sjögren till Nerikes Allehanda.

Precis som Alejandro har Santiago ett fint förflutet bakom sig på Till skillnad från brorsan, som är mer offensivt inriktad och som huserar på ÖSK:s mittfält är Santiago en mer utpräglad försvarare som helst trivs på vänsterkanten.

- Utifrån de uppgifter vi har fått, så är det en intressant spelare som haft en bra utveckling och spelat nästan varje match de senaste åren. Vi räknar med att ta hit honom under VM-uppehållet i sommar, i slutet av juni eller början av juli, säger Sjögren.

Publicerad 2010-03-06 kl 13:22
Annons
Annons
Annons