Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Nobbar svenska storklubbar för Bröndby?

Enligt danska medier är Rasmus Lindgren högaktuell för Bröndby. Där kan han återförenas med gamla lagkamraten Alexander Farnerud från BoIS.

- Jag snackar ofta med "Alex" men att jag skulle vara på gång till Bröndby har jag inte hört något om, kommenterar Rasmus nere från sin bostad i Holland, säger Lindgren till Hallandsposten.

Sören Lerby, Lindgrens agent, bekräftar för Ekstra Bladet att Bröndby haft representanter på plats som kollar in mittfältaren. Lerby säger också att det är dags för att hitta en ny klubb när transferfönstret öppnar.

- Jag har inte snackat med Ajax om det här men det är väl ganska självklart att jag vill bort, med tanke på situationen här nere, säger Ajax-spelaren. Fast det är mycket som ska klaffa, jag har trots allt 2,5 år kvar på kontraktet.  

Till en början blev det en succé i Ajax. Marco van Basten höll Lindgren som en favorit och utvalde honom till och med som lagkapten. När den nye tränaren Martin Jol kom in förändrades det hela. Karriären gick spikrakt ner och nu har han inte fått spela en enda ligamatch, skriver HP.  

- Det är klart att det är tungt och det är inte kul att aldrig få chansen, säger han.  

Det har spekulerats att klubbadressen kan bli AIK, Elfsborg eller Göteborg.

- Men eftersom jag själv inte hört något kan jag inte säga så mycket. Jag kan bara avvakta och se vad som händer, säger han.

STEVEN AL-HAKIM

Publicerad 2009-12-03 kl 14:21
Annons
Annons
Annons