Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Norrköping förändrar i ledarstaben - Elfvendal blir assisterande

Foto: Bildbyrån.

IFK Norrköping gör förändringar i sin ledarstab.
Maths Elfvendal blir assisterande tränare – och Mathias Florén blir huvudansvarig för U19.

IFK Norrköpings och det svenska landslagets målvaktstränare Maths Elfvendal får utökat ansvar i Peking. På sin hemsida skriver IFK Norrköping att Elfvendal kommer att fortsätta vara ansvarig för målvaktsträningen, men att han även kommer att agera assisterande tränare till managern Jens Gustafsson.

- Vi vill dra nytta av alla elva spelare på planen och spela fotboll tillsammans, inte bara samtidigt. Målvakter och backlinje pratar tillsammans om vad vi kan förvänta oss av olika motståndare och hur vi kan samarbeta och jobba med hela försvarsspelet. Det här är ytterligare ett steg i den riktningen som känns väldigt kul och stimulerande, säger Elfvendal i en kommentar på Norrköpings hemsida.

Samtidigt som Elfvendahl får nya ansvarsområden flyttar den tidigare assisterande tränaren Mathias Florén från A-lagsverksamheten och blir nu U19-tränare.

- Det känns jättebra. Jag vill stanna i IFK så länge IFK vill att jag ska stanna här och jag är jätteglad över att jag har fått den här möjligheten nu, säger han.

Publicerad 2017-10-26 kl 15:21
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons