Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Norrköping förlänger med talang

Allsvenskan

Han har den här säsongen debuterat i allsvenskan och fått göra mål. Nu är det klart att 18-åringen Riki Cakic fortsätter hos IFK Norrköping.

- Jag kan bekräfta att Riki och Norrköping har kommit överens om ett tvåårsavtal. Jag postade avtalet igår (torsdag) så han kommer skriva på inom ett par dagar, säger Ivar Lidén som företräder Cakic till FotbollDirekt.se.

IFK Norrköping har flera avtal som löper ut efter säsongen, men har nu börjat beta av dem en efter en. Klubben har redan berättat att de vill förlänga med Richard Spong och Sasa Sjanic ser också ut att komma överens med den allsvenska jumbon. Riki Cakic har uppvaktats av andra föreningar, men ville helst stanna hos Norrköping.

- Vi är nöjda med avtalet och Riki kan nu koncentrera sig på att bli kvitt sin skada och fortsätta utvecklas i lugn och ro. Det har funnits intresse från utlandet men när Norrköping nu har gett Riki ett vettigt avtal fanns ingen anledning att inte fortsätta i IFK, konstaterar Lidén.

ANNONS

Riki Cakic har hunnit med tre allsvenska matcher i år.

Publicerad 2008-10-17 kl 11:54
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto