POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

…och nu lägger allsvenska konkurrenter bud på Gais-talang

Gais slåss för sin överlevnad - då uppvaktas Erik Johansson av allsvenska konkurrenter. Den omskolade mittbacken är på väg bort.
- Jag vet att flera är intresserade och det kan vara bra läge för mig att lämna men just nu ligger allt fokus på att rädda Gais kvar i allsvenskan, säger Johansson.

Halländske Erik Johansson har sedan han lämnade Falkenberg i superettan hunnits skola om till mittback och han är för många en av Gais viktigaste spelare den här säsongen. Men i ett krisande Gais uppges han nu för FotbollDirekt uppvaktas av två icke namngivna allsvenska konkurrenter som är beredda att lägga bud, samt en belgisk och en dansk klubb.

Johansson själv bekräftar intresset och gillar uppmärksamheten:

- Det är klart att allt nu handlar om att klara Gais kvar i allsvenskan men sedan kan det vara ett bra läge för mig att ta nästa steg, säger Erik Johansson till FotbollDirekt.se.
- Klart att det är smickrande och man måste ju se om sitt hus och se vad som är det bästa för min karriär, fortsätter han.

Hoppfullt för Johansson alltså,  desto mindre roligt för Gais som är farligt ute i botten och ser ut att vara på väg rakt ner i superettan. Men för honom själv har alltså säsongen blivit ett lyft på ett sätt som han har haft svårt att föreställa sig så snabbt.

- Det känns jävligt bra så klart att det gått så smidigt att komma in i den här nya rollen, säger han och fortsätter:

- Jag har pratat med min agent och det är som mittback jag ska satsa, det är det bästa för min karriär. Det passar mig, som mittback behöver man vara allround och det är jag ju.

Publicerad 2012-09-04 kl 14:48
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå