Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Officiellt: Bala lämnar Dalkurd - blir sportchef i Varberg

Foto: Bildbyrån

Kujtim Bala lämnar Dalkurd.
27-åringen lägger nu skorna på hyllan - och blir sport- och klubbchef i gamla klubben Varberg.
Jag är otroligt stolt och tacksam över möjligheten, säger Bala till klubbens hemsida.

Kujtim Bala kom till Dalkurd sommaren 2016. Efter ett och ett halvt år i klubben så lämnar nu vänsteryttern. 27-åringen lägger också skorna på hyllan, men återvänder till sin gamla klubb Varberg i en annan roll - sport- och klubbchef.

Jag är otroligt stolt och tacksam över möjligheten. Jag har varit på mina egna resor men ändå följt Varbergs BoIS, säger Bala till klubbens hemsida.

27-åringen har spelat i Varberg som junior och även mellan 2012 och 2014. Ordföranden Lars Karlsson är nöjd med att få tillbaka Bala i föreningen.

- Kujtim kommer att tillföra en kompetens och erfarenhet som vi saknat vid sidan om planen tack vare sin erfarenhet med många år inom elitfotbollen. Han har varit med och fört upp alla tre klubbarna till Allsvenskan och vet vilket hårt arbete det krävs både på och utanför planen. Kujtim kom som 16-åring till Varbergs Bois och har ett stort hjärta för föreningen vilket i sig är oerhört värdefullt, säger Karlsson.

- Hans roll som sportchef blir bland annat att se till att ungdoms- och seniorsidan knyts ihop mycket bättre än vad som varit tidigare. Kujtim brinner för ungdomsfotbollen och ska se till at vi får fram egna talanger, med hjälp av de duktiga ledare och fina organisationen som vi har på ungdomssidan.

Bala gjorde 24 matcher i superettan den här säsongen, som slutade med en andraplats och allsvenskt avancemang för Dalkurd. Totalt blev det 38 matcher på ett och ett halvt år i klubben.

Publicerad 2017-11-13 kl 13:55
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons