Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Bråtveit lånas ut igen: "Bästa lösningen"

Allsvenskan

Målvakten PK Bråtveit lånas ut av Djurgården – igen.
Den här gången till franska Nimes i Ligue 2.
- Det handlar om ett lån med option och det här blir den bästa lösningen för PK, säger sportchef Bosse Andersson i en kommentar på Djurgårdens hemsida.

Foto: Bildbyrån.

Målvakten PK Bråtveit lånades efter säsongen 2020 ut av Djurgården, till holländska Groningen. Nu lider det låneavtalet mot sitt slut, men det blir ingen återkomst till Stockholmsklubben.

I stället kommer den norska målvakten, som kom till Djurgården 2019, nästa säsong att spela i den franska andraligan och Nimes. Nimes åkte i fjol ut ur Ligue 1.

Det handlar om ett lån med en köpoption, skriver Djurgården.

- Vi har haft en dialog med PK efter att Groningen inte utnyttjade sin option. Det har funnits ett antal klubbar som vi har fört diskussioner med där valet till slut föll på Nîmes som har en sportslig plan och kommer att satsa på PK som förstemålvakt. Det handlar om ett lån med option och det här blir den bästa lösningen för PK, säger sportchef Bosse Andersson i en kommentar på klubbens hemsida.

ANNONS

Bråtveit gjorde 18 matcher i allsvenskan under 2020, men bänkades under slutet av säsongen och lånades därefter alltså ut.

Publicerad 2021-06-23 kl 18:13

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto