POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SUPERETTAN

Officiellt: Bröt med Gais - nu presenteras Barny av Hammarby

Foto: Bildbyrån

Junes Barny bröt nyligen sitt kontrakt med Gais.
Nu är mittfältaren klar för Hammarby, på ett avtal som sträcker sig säsongen ut.
- Vi tror att han kan komplettera upp truppen på ett bra sätt inför en tuff höst, till och börja med, säger sportchefen Jesper Jansson till klubbens hemsida.

Inför den här säsongen skrev Junes Barny på ett tvåårskontrakt med Gais. I avtalet fanns dock en klausul att bryta avtalet inför sommaruppehållet i superettan, en klausul som nyttjades av Barny den 1 juli.

Mittfältaren/anfallaren har nu skrivit på för Hammarby, som slåss i den allsvenska toppen. Barnys avtal sträcker sig över resten av säsongen, med "en ömsesidig option om förlängning".

- Junes är en väldigt all round spelare och kan spela på många positioner. Han är tuff, bollsäker och modig och vi tror att han kan komplettera upp truppen på ett bra sätt inför en tuff höst, till och börja med, säger sportchefen Jesper Jansson till klubbens hemsida.

- När vi såg att han bröt med GAIS kände vi att det var rätt spelare för oss där vi är nu. Vi tror att även att han utvecklas en nivå med bättre spelare runtikring sig då han varit i lite mindre klubbar innan. Han är startklar och redo och vi tror inte han behöver någon större anpassningstid att smälta in i gruppen och spelet.

Barny har tidigare representerat bland annat Halmstad och Ängelholm.

Publicerad 2018-07-13 kl 10:35
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå