Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

Officiellt: Cibicki förlänger med MFF: "Har alltid varit mitt mål att återvända hem"

Foto: Scanpix

Försök igen

Pawel Cibicki förlänger med Malmö FF.
Anfallaren, som just nu är utlånad till Jönköpings Södra, har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över säsongen 2019.
- Det har alltid varit mitt mål att återvända hem och det är skönt att det är klart nu, säger 22-åringen till MFF:s hemsida.

Pawel Cibicki har gjort succé som utlånad från Malmö FF till Jönköpings Södra under säsongen, där han hittills gjort tio allsvenska mål på 24 matcher.

Cibickis tidigare kontrakt med MFF sträckte sig över säsongen 2017, men nu står det klart att anfallaren förlänger med de himmelsblåa över säsongen 2019.

- Jag hade kanske inte vågat hoppas på att det skulle gå så bra som det faktiskt gjort i Jönköping. Att jag får förlängt är ett kvitto på det. Det har alltid varit mitt mål att återvända hem och det är skönt att det är klart nu, säger Cibicki till MFF:s hemsida.

Malmös sportchef Daniel Andersson är glad över förlängningen.

- Han har tagit ytterligare kliv i sin utveckling och blivit både starkare och modigare. Han har verkligen visat sina kvaliteter på fotbollsplanen i år. Det känns bra att kunna förlänga avtalet, säger Andersson till klubbens hemsida.

Cibicki debuterade för MFF i allsvenskan 2013, och har gjort 37 allsvenska framträdanden och 6 mål för klubben.

Se Cibickis mål mot Gif Sundsvall i lördags i spelaren ovan.

Publicerad 2016-10-03 kl 10:27
ALLSVENSKAN

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER