Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Danielson blir lagkapten i Djurgården: "En stor ära"

Allsvenskan

Marcus Danielson har varit tillförordnad kapten i Djurgården.
Nu blir han det på permanent basis.
- Jag har känt att det förmodligen var på gång, säger han till Dif:s hemsida.

Foto: Bildbyrån.

Marcus Danielson har under försäsongen varit lagkapten i Djurgården, men det har inte varit någon garanti för mittbacken skulle bli det även när allsvenskan drar igång. Men nu kommunicerar klubben att Danielson kommer att bli lagkapten på permanent basis.

- Jag var inne på tränarnas rum efter träningen i förra veckan och har väl känt att det förmodligen var på gång. Så jag tackade ja och det är en väldigt stor ära att få bli kapten för Djurgården. Roligt att kunna få det förtroendet och växa in i den rollen, säger han i en kommentar på klubbens hemsida. 

- Det är inga konstigheter och jag kommer att fortsätta vara den människa jag är och förhoppningsvis kunna växa i rollen som lagkapten. Det jag tycker är det viktigaste är att man ser alla i hela truppen, så att alla blir involverade och känner sig viktiga. Oavsett om det är en ung kille eller en äldre spelare som spelar i stort sett varje match måste man få alla att dra åt samma håll.

ANNONS
Publicerad 2019-03-21 kl 11:48

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto