Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: El Ouatki lämnar Varberg

Allsvenskan

Yassine El Ouatki bytte tidigare i år PSG mot Varberg.
Nu lämnar han Hallandslaget - efter nedflyttningen till superettan. 
- Med vår stora trupp så väljer vi tillsammans att bryta avtalet, säger Bois sportchef Thomas Askebrand på klubbens Instagram-konto.

Foto: Bildbyrån.

Yassine El Ouatki, som inför årets säsong anslöt till Varbergs Bois från Paris Saint-Germains verksamhet, har inte en framtid i nye tränaren Tobias Linderoths lag 2024.

Efter nedflyttningen till superettan meddelar Bois under måndagen att El Ouatki lämnar klubben efter 19 allsvenska framträdanden. Avtalet bryts i förtid. 

Yassine kom från PSG, och har varit oerhört professionell under sin tid i klubben. Han har aldrig gnällt utan jobbat på dag ut och dag in. Han har alltid varit positiv och tagit hand om sina medspelare på och utanför planen. Under hösten har dock inte speltiden blivit det han önskat, och med vår stora trupp så väljer vi tillsammans att bryta avtalet, säger Bois sportchef Thomas Askebrand på klubbens Instagram-konto.

Annons

El Ouatki startade i flera matcher under säsongsinledningen, och var under hösten främst på bänken, då han endast spelade i en av de sista sex ligamatcherna den här säsongen. 

Varbergs Bois slutade sist i årets upplaga av allsvenskan. 

Publicerad 2023-11-20 kl 14:34

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto