Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Elfsborg förlänger med målvaktstalangen

Allsvenskan

Elfsborg skriver långt kontrakt med målvaktstalangen David Olsson. 20-åringen har skrivit på ett kontrakt över säsongen 2021. 
- Det känns fantastiskt och väldigt betydelsefullt för mig att få vara med på en långsiktig resa med Elfsborg, säger Olsson till klubbens hemsida.

Foto: Bildbyrån.

Elfsborgs talangfulle målvakt David Olsson tog sig under 2016 in i klubbens A-lag och var under den gångna säsongen andrekeeper bakom rutinerade Kevin Stuhr Ellegaard i Elfsborg. Han gjorde endast en match under hela säsongen, men blev under onsdagen belönad för det med ett nytt kontrakt.

Elfsborg meddelade att Olsson har förlängt med klubben över säsongen 2021. 

- Jag ville ha ett långt kontrakt, och det var det Elfsborg också hade som inställning. Att det var ömsesidigt känns såklart väldigt bra och hedrande, för jag ser min framtid här och att man då får det förtroendet är viktigt för både tryggheten och självförtroendet, säger Olsson till hemsidan. 

ANNONS

Elfsborgs klubbchef Stefan Andreasson är också nöjd med förlängningen. 

- Vi är glada att vi har förlängt avtalet med David Olsson i ytterligare tre år. Vi är övertygade om att David har kvaliteter för att bli en riktig bra målvakt och det skall bli intressant att följa honom de närmsta åren, dessutom är det en väldigt bra person med stark karaktär och inte minst en elfsborgare in i själen, säger Andreasson.

Publicerad 2017-12-13 kl 16:07
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto