Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Fyra spelare lämnar BP

Allsvenskan

Brommapojkarna rustar inför allsvenskan.
Nu lämnar fyra spelare klubben.
"Vi önskar samtliga varmt lycka till i kommande utmaningar", skriver BP på sin hemsida.

Foto: Bildbyrån

Martin Falkeborn, Philip Hellquist och Robin Frej.

Brommapojkarna vann årets superetta i överlägsen stil och förbereder sig nu inför återkomsten i allsvenskan 2023. Då står det klart att fyra spelare lämnar klubben.

På torsdagen meddelar BP att Martin Falkeborn, Philip Hellquist, Robin Frej och Felix Strängborn inte får nya kontrakt. Därmed lämnar kvartetten.

- Martin, Philip och Robin har stått för flera avgörande insatser och starkt bidragit till gruppens positiva dynamik. Vi tackar alla tre för insatserna i BP, säger sportchef Philip Berglund.

Martin Falkeborn återvände till BP från Akropolis i början av 2021 men har fått svårt att få speltid sedan dess. Även Philip Hellquist vände hem till Brommapojkarna inför 2021. Den 31-årige forwarden gjorde fyra mål på 21 matcher i superettan i år, men får alltså inte förlängt kontrakt.

ANNONS

Robin Frej har också spenderat två år i BP-tröjan efter att ha värvats från Sylvia. Mittbacken var en startspelare under stora delar av årets säsong, men får nu se sig om efter en ny utmaning. Detsamma gäller för Felix Strängborn, som nyligen flyttades upp från akademin.

- Felix tog klivet upp inför förra säsongen och har under sina lån till andra klubbar visat prov på sitt målsinne. I vår herrtrupp har konkurrensen varit hård och vi ser att den fortsatt kommer att vara det, säger Philip Berglund.

Publicerad 2022-11-24 kl 09:47

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto