POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
47v

Officiellt: Hammarby skriver fyraårsavtal med nyckelspelare

Foto: Bildbyrån.

Hammarby förlängde i dag med en nyckelspelare.
Jeppe Andersen har skrivit på ett avtal till sommaren 2023. 
- Jag är väldigt glad över att spela i Hammarby och jag trivs väldigt bra, säger han.

Hammarbys danske mittfältare Jeppe Andersen anslöt sommaren 2017 till Bajen, men hade inför den här säsongen endast ett år kvar på sitt kontrakt. I dag meddelade Hammarby att dansken stannar i föreningen längre än så, då parterna har skrivit ett nytt avtal som sträcker sig fram till sommaren 2023. 

- Det känns väldigt bra att förlänga kontraktet. Jag är väldigt glad över att spela i Hammarby och jag trivs väldigt bra, inte bara i klubben utan även med mitt liv här i Stockholm. Jag håller med Jesper att jag har haft en bra utveckling det senaste året. Det är flera faktorer som spelar in, men framförallt handlar det om självförtroendet, och det är väldigt starkt just nu. Jag känner också mig trygg med den plats jag har i laget, och den roll jag har nu innebär att jag spelar fotboll på precis det sätt jag vill göra. Vi har också ett väldigt bra och spännande lag, och jag är väldigt spänd på det här året och min kommande tid i Hammarby, säger Andersen i en kommentar på Bajens hemsida. 

Hammarbys sportchef Jesper Jansson om förlängningen:

- Jeppe har haft en väldigt fin utveckling hos oss, och vi är mer än nöjda med det han presterat. Vi prioriterar därför att skriva ett kontrakt med honom som sträcker sig fram till sommaren 2023. På så sätt knyter vi till oss en mittfältare i toppklass och som är i sin bästa ålder som fotbollsspelare. Vi ser den här förlängningen som en viktig del i klubbens långsiktiga sportsliga utveckling, säger han. 

Andersen stod under förra säsongen för ett mål och två framspelningar på 26 framträdanden i allsvenskan. Totalt har han 41 allsvenska matcher på meritlistan. 

Publicerad 2019-03-29 kl 17:13
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå