Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Hammarby värvar Casper Eklund och Montader Madjed

Allsvenskan

Hammarby värvar ungt.
Klubben knyter till sig jättetalangerna Casper Eklund och Montader Madjed.

Foto: Hammarby

På onsdagskvällen blev det officiellt att Hammarby värvar mittfältaren Montader Madjed (17) och mittbacken Casper Eklund (18) från Varbergs Bois samt Östers IF. Madjed har redan debuterat i allsvenskan och anses vara en av landets mest lovande talanger födda 05.

Eklund är lagkapten i Sveriges P18-landslag och har fyra matcher med Östers IF i superettan på meritlistan. Nu fortsätter alltså duon sina karriärer på Årsta och i grönvitt.

- Vi är oerhört glada och stolta över att ha rekryterat Casper och Montader till Hammarby. Det är två unga landslagsspelare som båda är framstående i sina respektive åldersgrupper. Montader har redan debuterat i allsvenskan för Varberg och Casper för Öster i superettan, säger chefsscout Mikael Hjelmberg och fortsätter:

ANNONS

- Vi bedömer att båda har en stor potential och vi kan definitivt se två framtida Hammarbyspelare i både Casper och Montader. Casper är en spelskicklig mittback med bra fysiska egenskaper och är väldigt mogen i sitt spel. Montader är en offensiv spelare, skicklig i spelet med boll och en väldigt fin vänsterfot.

Mikael Hjelmberg tror att Bajen har värvat två talanger som har potential att bli framtida A-lagsspelare.

- Vi är helt övertygade om att vår organisation kan förädla dessa spelare till framtida A-lagsspelare för Hammarby. Både Casper och Montader kommer under hösten representera HTFF för att säkerställa speltid och fortsatt utveckling, säger Hjelmberg.

Enligt Smålandsposten betalar Hammarby två miljoner kronor för att köpa loss Casper Eklund. Dessutom har ÖIF en vidareförsäljningsklausul inskriven i avtalet.

ANNONS

Montader Madjed har skrivit på ett treårskontrakt med Hammarby, medan Eklunds avtal sträcker sig fyra år framåt.

Publicerad 2022-08-10 kl 20:08

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto