POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
25v

Officiellt: Kalmar FF förlänger med brassestjärnan

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se Romarios 1-0-mål mot Trelleborg i spelaren ovan.

Romario förlänger sitt avtal med Kalmar FF.
Brassens nya kontrakt sträcker sig över 2022.
- Kontraktslängden innebär kanske att det är det sista kontraktet jag skriver, säger Romario till KFF:s hemsida.

Kalmar FF meddelar att man har förlängt kontraktet med brassemittfältaren Romario. Kontraktet skrev under två timmar innan lagets möte med Trelleborg under onsdagskvällen, skriver klubben. Romarios nya avtal sträcker sig över säsongen 2022.

- Jag är väldigt glad för de senaste åren i Kalmar FF och allt förtroende jag har fått på slutet. Jag känner mig tacksam över att få möjligheten att få spela fotboll här och kontraktslängden innebär kanske att det är det sista kontraktet jag skriver. Familjen har en stor del i det här beslutet och vi trivs alla väldigt bra här i Kalmar, säger 33-åringen till klubbens hemsida.

Efter kontraktssigneringen klev Romario ut och satte ett mål och en assist sent i 2-1-segern mot Trelleborg. I KFF är man mycket glada över att få behålla brassen.

Vi är väldigt glada att vi hittat fram till en förlängning med Romario. Han har varit en nyckelspelare för oss de senaste åren och kommer fortsätta vara en viktig spelare för vårt bygge de kommande åren. Utöver hans kvalitéer på fotbollsplanen bidrar han även mycket till att hjälpa och utbilda våra unga spelare som kommer upp i A-laget. Där betyder han väldigt mycket och det ska bli spännande att fortsätta vår utveckling tillsammans framöver, säger sportschefen Thomas Andersson Borstam.

Publicerad 2018-11-01 kl 19:33
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå