Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Kalmar FF värvar Rajovic - Blåvitt sägs varit med i racet

Allsvenskan

Mileta Rajovic uppgavs vara aktuell för IFK Göteborg.
Nu ansluter den 23-årige dansken till Kalmar FF. 
- Jag är väldigt glad, säger forwarden på klubbens hemsida. 

Foto: Bildbyrån.

Tidigare i veckan uppgav den danska sajten bold.dk att Næstved BK-forwarden Mileta Rajovic, 23, varit på besök hos IFK Göteborg och är aktuell för klubben. 

Nu går Kalmar FF ut med att Rajovic ansluter för ett kontrakt över tre och ett halvt år. 

- Jag är väldigt glad att ha skrivit på för Kalmar FF. Detta är ett bra nästa steg i min karriär. Jag gillar sättet de spelar på och tror att det kommer passa mina egenskaper väldigt bra. Det är också huvudanledningen till att mitt val föll på Kalmar FF, säger forwarden på Smålandsklubbens hemsida och fortsätter.

- Jag är en ganska stor spelare, vet var målet är och kan göra mål på många olika sätt. Nu kommer jag från två säsonger i Næstved där jag har trivts väldigt bra. Jag har fått mycket speltid, gjort mycket mål och utvecklats på ett bra sätt. Nu ser jag fram emot nästa steg och att få representera Kalmar FF.

ANNONS

Kalmars sportchef Jörgen Petersson:

När vi mötte Næstved BK i en träningsmatch tidigt 2022, imponerade deras forward stort spelmässigt och med två klassmål mot oss. Under året har vi fortsatt följa Miletas Rajovics prestationer, där både jag själv, Peter Swärdh och Jens Nilsson vid olika tillfällen varit på plats för att se honom live. Mileta har med sin snabbhet, målfarlighet och personlighet stora möjligheter att bli en starkt bidragande spelare i Kalmar FF. Efter en tids bra och konstruktiva dialoger med Næstved BK, och med spelaren, känns det bra att allt nu är på plats så att Mileta kan ansluta till träningsstarten 4 januari 2023.

Rajovic är den här säsongen noterad för nio mål på 15 matcher i den danska andraligan. 

Publicerad 2022-12-09 kl 12:36

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto