POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
2v

Officiellt: Lindegaard stannar i HIF

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna från matchen mellan Helsingborg och Östersund i spelaren.

Anders Lindegaard blir kvar i Helsingborgs IF.
Målvakten kommer att stanna i kluben även nästa säsong.
- Trots bristen på goda resultat är jag otroligt glad över att ha blivit en del av Helsingborgsfamiljen, säger han i en kommentar.

I somras hade Helsingborgs IF målvaktskris då Pär Hansson fortsatt var nackskadan och Kalle Joelsson skadade sig. Unge Ian Pettersson fick hoppa in i mötet med Sirius, men därefter hittade Helsingborg en mer rutinerad lösning. Klubben knöt till sig Anders Lindegaard, som har ett förflutet i Manchester United. Det fanns dock en "personliga skäl"-klausul i kontraktet, som innebar att han kunde bryta avtalet. Men den har nu upphört att gälla, meddelar HIF.

Därmed blir Lindegaard kvar i klubben. Efter beskedet att Pär Hansson valt att avsluta sin fotbollskarriär har HIF och 35-Lindegaard kommit överens om att fortsätta på kontraktet som sig över 2021.

- Jag hade inte åtagit mig ett längre kontrakt om jag inte hade haft förhoppningar om att min personliga fråga skulle lösas. Lyckligtvis löste sig allt för en tid sedan och vi kan nu blicka framåt. Trots bristen på goda resultat är jag otroligt glad över att ha blivit en del av Helsingborgsfamiljen. Jag ser fram emot att hjälpa laget och klubben både på och utanför planen, säger målvakten.

Danske Lindegaard har gjort sju matcher för HIF sedan han anlände i juli.

Publicerad 2019-09-02 kl 10:08
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå