Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
47v

Officiellt: Linnér förlänger med AIK: "Klubben i mitt hjärta"

Foto: Bildbyrån

Oscar Linnér har suttit på ett utgående kontrakt med AIK.
Nu har den 20-årige målvakten dock bestämt sig för att förlänga till och med 2020.
- Det har funnits intresse från utländska klubbar där jag erbjudits mer pengar, säger Linnér till AIK:s hemsida.

Oscar Linnér hade en mycket fin debutsäsong i AIK-målet. 20-åringen, som tog över efter Patrik Carlgren, har suttit på ett utgående kontrakt och framtiden har varit oviss. Nu meddelar AIK dock att kontraktet med målvakten har förlängts till den sista december 2020.

Jag känner mig väldigt glad över att ha förlängt mitt kontrakt med AIK. Det har varit en period av ovisshet för min del där jag inte riktigt vetat vad som ska hända i framtiden. Det har funnits intresse från utländska klubbar där jag erbjudits mer pengar, men i den perioden av min karriär som jag är i just nu känner jag att speltid samt en miljö där jag trivs bra och känner motivation är det viktigaste. AIK har gett mig allt jag kunnat önska i form av förtroende och utveckling och jag tycker att det känns bra att visa min uppskattning gentemot klubben genom att förlänga mitt kontrakt. Jag ser med tillförsikt fram emot 2018 tillsammans med klubben i mitt hjärta, säger Linnér till klubbens hemsida.

Enligt Linnérs agentfirma Wagnsson Sports så fanns det konkreta bud från en Championship-klubb och en utländsk Champions League klubb. 

AIK:s sportchef Björn Wesström är glad över att få behålla Linnér.

Oscar har utvecklats under 2017. Han höll flest nollor och släppte in minst antal mål i Allsvenskan. Till det har han också haft motgångar som han hanterat rakryggat och som gett honom erfarenhet att ta med sig framöver. Vi är mycket glada över att vi nått en lösning tillsammans med Oscar, säger Wesström.

Linnér vaktade AIK:s mål i 29 allsvenska matcher den här säsongen.

Publicerad 2017-11-22 kl 13:10
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons