Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Ljung stannar i HIF - förlänger kontraktet

Allsvenskan

I helgen drar allsvensken igång.
Då förlänger Helsingsborgs IF med tränaren Per-Ola Ljung.
- Jag har hela tiden sett på detta som ett långsiktigt uppdrag, säger han i en kommentar på klubbens hemsida.

Foto: Bildbyrån.

Per-Ola Ljung är en ikon i HIF-kretsar, både på grund av hans spelar- och tränargärningar i klubben. Som spelare gjorde han över 500 matcher för klubben och som assisterande tränare vann han bland annat SM-guld med klubben år 2011.

Inför säsongen 2017 blev Ljung presenterad som ny tränare i klubben och uppdraget var då att föra tillbaka klubben upp i allsvenskan. Det uppdraget lyckades han med i höstas.

Nu, lagom till den allsvenska starten, får han förlängt förtroende på tränarposten. Helsingborgs IF meddelar via sin hemsida att man förlängt med Ljung över ytterligare två säsong, hans tidigare kontrakt skulle gått ut vid årsskiftet.

ANNONS

- Jag har hela tiden sett på detta som ett långsiktigt uppdrag. Fasen just nu är spännande då den, om vi gör det bra, öppnar fina möjligheter för nästa steg i vår process. Vi började 2017 med målet att ta oss tillbaka till allsvenskan men den resan är förbi och vi har påbörjat en ny, säger tränaren i en kommentar på klubbens hemsida.

- Jag känner att jag är omgiven av människor som är duktiga på sina respektive områden, engagerade och delar glöden av att göra HIF så bra som det överhuvudtaget bara går. Jag trivs med dessa människor och känner mig driven att fortsätta arbeta med det som ska ge klubben större möjligheter att nå den översta eliten.

Publicerad 2019-03-28 kl 18:15

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto