Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Moisander förlänger med MFF

Allsvenskan

Niklas Moisander, 37, stannar i Malmö FF. 
Mittbacken har skrivit på ett nytt ettårskontrakt.
- Nu ger jag varje dag allt för att komma tillbaka, säger han till klubbens hemsida.

6:10
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se en intervju med Henrik Rydström i spelaren ovan.

I slutet av säsongen 2022 ådrog sig Niklas Moisander en korsbandsskada. Finländaren har genomgått en lyckad operation och väntas vara tillbaka i mitten av nästa år, och nu står det klart att en eventuell comeback blir i Malmö FF-tröjan.

På tisdagen meddelar nämligen MFF att Moisander förlänger sitt kontrakt till slutet av 2023.

- Jag är väldigt glad över mitt nya kontrakt, samtidigt som det är tråkigt med skadan. Det var några tuffa dagar efter det hände, men nu ger jag varje dag allt för att komma tillbaka och spela på Stadion igen framför våra fantastiska supportrar, säger han till klubbens hemsida.

ANNONS

- Från det ögonblicket jag kom till Malmö har jag känt stöd från supportrarna, men även från lagkamraterna och alla som jobbar i föreningen. Det är en storklubb med familjekänsla och det är vad jag älskar med Malmö FF. Därför är jag extra glad över att få stanna. Min tid i Malmö hittills har nästan varit perfekt. Vi vann allsvenskan, spelade i Champions League förra året och tog hem cupen tidigare i år. Denna säsong har varit en besvikelse, men vi har tagit oss till Europa League. Nu blickar vi framåt och personligen ser jag fram emot att vara tillbaka i spel i sommar.

Sportchef Andreas Georgson om kontraktsförlängningen:

- Niklas har varit en perfekt representant för MFF och hållit en genomgående hög nivå i sina prestationer sedan han kom till oss. Han skadade sig när han spelade som bäst i den himmelsblå tröjan och det känns därför helt rätt att förlänga hans kontrakt med ett år. Nu kan han fokusera på sin rehabilitering och vi vet att han är fast besluten att komma tillbaka till fotbollsplanen.

ANNONS

Totalt har Niklas Moisander noterats för 37 matcher i MFF-tröjan sedan han värvades från Werder Bermen sommaren 2021. 

Publicerad 2022-11-29 kl 15:37

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto