Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Ohlsson Blåvitts nya lagkapten: "Förkroppsligar det som alltid varit IFK Göteborg"

Allsvenskan

Sebastian Ohlsson har varit lagkapten under försäsongen i IFK Göteborg.
Nu meddelar klubben att 25-åringen blivit kapten för den kommande säsongen.
- Sebastian förkroppsligar det som alltid varit IFK Göteborg med det nya vi vill bygga, säger tränaren Poya Asbaghi till Blåvitts hemsida.

Foto: Bildbyrån

IFK Göteborg har inte haft någon uttalad lagkapten sedan Daniel Boo Wiklander, som axlade rollen under höstsäsongen, inte blev erbjuden något nytt kontrakt. Sebastian Ohlsson har burit lagkaptensbindeln under försäsongen och får nu uppdraget att vara lagkapten för den kommande säsongen.

- Det handlar inte om att bara ge någon en utmärkelse, utan är förknippat med en rad karaktärsdrag och står för något. Sebastian förkroppsligar på något vis det som alltid varit IFK Göteborg med det nya vi vill bygga. Det som handlar om att ta ansvar, att visa mod, att vara lojal mot föreningen och mot sina lagkompisar, säger tränaren Poya Asbaghi till klubbens hemsida.

ANNONS

Sebastian Eriksson, som var lagkapten innan han lämnade IFK Göteborg under sommaren förra året, har efter sin återkomst till klubben blivit utsett till vice lagkapten.

IFK Göteborg genrepar inför den allsvenska säsongen med ett Göteborgsderby mot Örgryte i morgon.

Publicerad 2019-03-22 kl 20:10

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto