Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Örebro förlänger med mittbackskugge

Allsvenskan

Michael Almebäck stannar i Örebro över säsongen 2021.
Klubben meddelade i dag att mittbacken förlänger sitt kontrakt.
- Jag är väldigt glad, säger han till klubbens hemsida. 

3:17
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna från Örebro-Östersund i spelaren ovan.

Örebro SK:s rutinerade mittback Michael Almebäck tillhörde mellan 2009 och 2011 ÖSK för att sedan gå vidare Club Brügge i Belgien, Bröndby och en utlåning till Esbjerg före han under 2016 återvände till Örebro för spel i allsvenskan igen. 

Nu meddelar ÖSK att Almebäck stannar klubben i ytterligare ett tag framöver. Klubben meddelade i dag att mittbacken förlänger sitt kontrakt över säsongen 2021. 

- Jag är väldig glad att få vara ÖSK-spelare i tre nya år. Min ambition har hela tiden varit att förlänga med ÖSK så jag är glad att vi efter några veckors förhandling nått en överenskommelse. Jag och familjen trivs super bra i staden och har alltid gjort. Med Axels ledarskap känner jag att både jag själv och laget utvecklas och det ska bli spännande att få vara med på tränarteamet och klubbens framtida resa. Jag hoppas under kommande år att kunna ta ännu fler steg individuellt så att jag kan bidra ännu mer till laget, säger Almebäck till klubbens hemsida. 

ANNONS

Örebros sportchef Magnus Sköldmark om förlängningen:

- Jag är glad att vi är i mål med avtalet med Micke. Hans erfarenhet och hans snabbhet är viktiga egenskaper för oss. Kontraktsförlängningen skapar även kontinuitet för vårt lagbygge för 2019 och framåt.

Almebäck har gjort över 100 matcher för ÖSK och är i år noterad för 18 matcher i allsvenskan.

Publicerad 2018-09-06 kl 10:26

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto