Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Officiellt: Örebro värvar AFC:s kapten

Foto: Örebro SK

Filip Rogic lämnar AFC för Örebro.
ÖSK presenterade värvningen under tisdagen.
- Jag gillar den fotboll och idé som ÖSK står, säger Rogic i en kommentar på klubbens hemsida.

ÖSK har gjort klart med Filip Rogic inför den kommande allsvenska säsongen. Fotbollskanalen kunde tidigare i dag berätta att det var just Rogic som skulle presenteras på en presskonferens under tisdagen - och senare bekräftade klubben att så var fallet.

Filip Rogic var under årets säsong en tongivande spelare och lagkapten i det AFC Eskilstuna som tog klivet upp till allsvenskan med 28 matcher från start i superettan.

- Jag gillar den fotboll och idé som ÖSK står för och det var det jag nappade på först. När jag träffade Alexander Axén fick jag en tydlig plan över hur de vill använda mig och det kändes väldigt bra direkt. ÖSK känns rätt för min utveckling och jag vill ta nästa steg här, säger han i en kommentar på klubbens hemsida.

Tränaren Alexander Axén:

- Filip är framförallt en innermittfältare, men han har många fina egenskaper och kan vara användbar även på andra positioner.  En hårt arbetande tvåvägsmittfältare med fina fötter, den typen av egenskaper vi har letat efter. Han har ett stort fokus på att hela tiden utvecklas och vi ska jobba hårt med att hjälpa honom att fortsätta ta steg här i Örebro.

Den i dag 23-årige Rogic har spelat för AFC sedan 2014, och har tidigare representerat bland annat Östersund.

Publicerad 2016-12-20 kl 12:59
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons