Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Peprah Oppeng klar för Peking

Allsvenskan

Kojo Peprah Oppeng, 18, är klar för IFK Norrköping.
Försvararen har skrivit på ett fyraårskontrakt.
- Det är en dröm som går i uppfyllelse, säger han till klubbens hemsida.

Foto: IFK Norrköping/Bildbyrån

Kojo Peprah Oppeng.

Under fredagskvällen presenterade IFK Norrköping sitt andra nyförvärv inför säsongen 2023. Det handlade om Stephen Bolma, 18, som ansluter närmast från ghananska De Visser Academy.

Nu har Peking gjort klart med ytterligare ett nyförvärv. Det är Kojo Peprah Oppeng, 18, som har skrivit på för IFK - även han från De Visser Academy.

- Jag är förväntansfull över att få komma till IFK. Det är ett stort steg framåt i min karriär och jag har jobbat hårt i akademin - som jag vill tacka -  för den här möjligheten. Jag vill hjälpa laget på alla sätt jag kan, och jag kan knappt vänta på att få komma igång. Det är en dröm som går i uppfyllelse och jag ska fortsätta hålla fokus, koncentration och målmedvetenhet, säger Kojo till klubbens hemsida.

ANNONS

Sportchef Tony Martinsson om nyförvärvet:

- Kojo är en fysiskt stark, snabb och aggressiv försvarare som gjort ett bra intryck. Han behöver precis som Bolma tid att komma tillrätta med livet och fotbollen i Norrköping, men vi ser stor potential i Kojo och ser fram emot att få hit honom.

Kojo Peprah Oppengs kontrakt med IFK Norrköping sträcker sig till slutet av säsongen 2026.

Publicerad 2022-12-09 kl 20:04

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto