Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Rajamohan lämnar Degerfors – tredje spelaren på tre dagar att lämna

Allsvenskan

Adhavan Rajamohan lämnar Degerfors IF efter två säsonger.
Det bekräftar klubben under lördagsmorgonen.
- Jag vill tacka alla mina lagkamrater som blivit mina vänner för livet, säger Rajamohan till hemsidan.

Foto: Bildbyrån.

Inför den allsvenska säsongsstarten 2021, då Degerfors IF gjorde en efterlängtad comeback i allsvenskan, värvade klubben Adhavan Rajamohan från Akropolis IF där han varit en poängmaskin.

I Degerfors har det inte blivit samma succé, då Rajamohan endast noterats för en assist på 31 framträdanden för värmlandsklubben. Dock har han bara fått starta vid fyra tillfällen.

Under lördagsmorgonen bekräftat nu Degerfors att resan i Värmland stannar där för Rajamohan, som lämnar klubben vid årskiftet när hans kontrakt går ut.

- Jag vill tacka alla mina lagkamrater som blivit mina vänner för livet och alla som funnits med runtomkring laget under de här två åren. Speciellt tack till Bengan och Stisse som gör så otroligt mycket för klubben. Jag vill också tacka fansen för allt stöd och jag önskar Degerfors IF all lycka till i framtiden, säger Rajamohan till klubbens hemsida.

ANNONS

Rajamohan blir den tredje spelaren på bara några dagar som bekräftas lämna Degerfors. Tidigare i veckan har Rödvitt även bekräftat att Anton Kralj och Ronald Mukiibi lämnar klubben. Kralj då 24-åringens kontrakt går ut, Mukiibi genom en gemensam överenskommelse med klubben om att bryta kontraktet ett år i förtid.

Publicerad 2022-11-26 kl 08:32

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto