Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Officiellt: Saarenpää återvänder till Hammarby: "Hans profil är perfekt"

Foto: Bildbyrån

Klebér Saarenpää återvänder till Hammarby.
Nu är han klar som ny U19-tränare i klubben.
- Hans profil är helt perfekt för oss, säger föreningschefen Peter Kleve till klubbens hemsida.

Mellan 2005 och 2008, med undantag för en kortare period i danska Vejle, spelade Kleber Saarenpää i Hammarby. Han har dessutom haft ledaruppdrag i Bajen tidigare.

Nu är 41-åringen tillbaka i klubben, efter att ha varit tränare i Vejle och superettan-klubben Syrianska under de senaste åren. Saarenpää tar över Hammarbys U19-lag.

- Vi är väldigt glada över att få tillbaka Klebér till Hammarby Fotboll, inte bara som tränare utan även som person. Få tränare är lika ambitiösa och målmedvetna i sin tränarroll som Klebér, det ska bli riktigt kul att få jobba tillsammans igen. Hans profil är helt perfekt för oss då han har spelarbakgrunden från på högsta nivå, varit tränare på tipselitnivå och nu sista åren samlat på sig en gedigen tränarerfarenhet i Allsvenskan, Superettan och i Danmark, säger Bajens föreningschef Peter Kleve till klubbens hemsida.

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-02-23 kl 16:04
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons