Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Varberg värvar Vinicius Nogueira

Allsvenskan

Han har tränat med Varberg sedan september.
Nu har Vinicius Nogueira, 21, skrivit på ett kontrakt med klubben.
- Det är en fantastisk känsla att vara en del av BoIS, säger han till klubbens hemsida.

Foto: Varbergs BoIS.

Vinicius Nogueira kom till Varberg redan i september på ett två veckors långt provspel. Han imponerade direkt på tränaren Joakim Persson och blev kvar för att spela med U21-laget. 

- När hans två veckor var slut så ville han fortsätta hos oss och det tyckte vi var bra. Men jag vet inte om han förstod att han bara skulle få spela i U21-laget, berättar Joakim Persson till HN.

Men från och med den här säsongen kommer Vinicius Nogueira få en plats i A-laget. Han har skrivit på ett fyraårskontrakt med klubben.

- Det är en fantastisk känsla att vara en del av BoIS. Jag är mycket glad över allas beslut att skriva detta kontrakt. Sedan jag kom till klubben har alla välkomnat mig väldigt väl och på några dagar kände jag mig redan hemma. Perioden jag tillbringade i Varberg var fantastisk för att anpassa mig och lära känna mina lagkamrater. Nu är jag redo för en fantastisk säsong, säger han till klubbens hemsida.

ANNONS

Joakim Persson om nyförvärvet:

- Vinícius hade vi på besök tidigt i höst och han gav ett väldigt gott intryck på oss. En offensiv wingback med fin vänsterfot och bra löpkapacitet. Gjorde även en del matcher på centrala mitten i U21 och en hel del poäng. Vår scout har ett väldigt fint fotbollsöga och att Viní har varit här hela hösten gör att startsträckan blir desto kortare.

Publicerad 2023-01-09 kl 18:54

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto