Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: VSK bryter med Faqa - återvänder till AIK

Allsvenskan

Ahmad Faqa, 19, lämnar Västerås SK.
Mittbacken återvänder till AIK. 
- Vi har, alla tre parter tillsammans, kommit fram till att avbryta lånet, säger Gnagets sportchef Henric Jurelius till klubbens hemsida.

Foto: Bildbyrån

I slutet av mars kommunicerade AIK att Ahmad Faqa hade förlängt sitt med klubben till slutet av säsongen 2026. Samtidigt blev det officiellt att han lånas ut till Västerås SK.

Tiden i superettan har dock inte blivit som planerat och 19-åringen står endast noterad för sju matcher den här säsongen, varav tre från start. Nu meddelar VSK att man tillsammans med AIK har kommit överens om att bryta Faqas låneavtal med omedelbar verkan.

Därmed återvänder mittbacken till Gnaget när transferfönstret öppnas 15 juli. 

"Från VSK:s sida vill vi tacka Ahmad för hans insatser i den grönvita färgerna under våren och önskar honom lycka till i hans framtida fotbollskarriär", skriver klubben på sin hemsida.

ANNONS

AIK:s sportchef Henric Jurelius:

- Vi har, alla tre parter tillsammans, kommit fram till att avbryta lånet. Tiden i VSK har givit Ahmad nyttiga erfarenheter som varit utvecklande på seniornivå. Allt enligt strategi och specifik plan för Ahmad. Nu ska vi tillsammans med spelaren utvärdera och se över kommande period i Ahmads utveckling.

Ahmad Faqa har spelat i AIK sedan 2015.

Publicerad 2022-06-30 kl 13:02

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto