Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Winsth förlänger med IFK Värnamo

Allsvenskan

Freddy Winsth, 32, förlänger med IFK Värnamo.
Klubbprofilen har skrivit på ett ettårskontrakt.
- Känner mig mer taggad än någonsin, säger han till Smålandsklubbens hemsida.

Foto: Bildbyrån

Freddy Winsth.

Freddy Winsth har representerat IFK Värnamo hela sin karriär och fick göra debut i allsvenskan i våras, då nykomlingen spelade sina första matcher någonsin i landets högsta serie.

32-åringen har suttit på ett utgående kontrakt och har därmed gått en osäker framtid till mötes. Men att karriären skulle fortsätta på annat håll, bortom de smålandska skogarna, var nog aldrig riktigt aktuellt.

På måndagen meddelar nämligen IFK Värnamo att Winsth har förlängt sitt kontrakt med IFK Värnamo med ytterligare ett år. 

- Känner mig mer taggad än någonsin på nästa år. Jag är stolt över att få fortsätta utvecklas med föreningen i Allsvenskan. Tack till alla som gör atmosfären på Finnvedsvallen magisk. Let's go 2023! säger Winsth till IFK Värnamos hemsida.

Annons

Sportchef Enes Ahmetovic om förlängningen:

- Freddy har varit med och byggt upp klubben till det den är idag. Det känns förstås väldigt bra att vi tillsammans får möjligheten att föra klubben vidare, säger han och fortsätter:

- Freddy har under sin första allsvenska säsong vuxit med uppgiften och jag är helt övertygad om att han kommer ta ytterliggare kliv under kommande säsong. Hans ledaregenskaper är viktiga, både på och utanför planen.

Totalt spelade Freddy Winsth 19 matcher den gångna säsongen, varav 17 från start. 32-åringen debuterade i IFK Värnamo a-lag redan 2008.

Publicerad 2022-11-07 kl 20:56

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto