Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
3v

Officiellt: Ytterback förlänger med HIF: "Varit på gång ett tag"

Foto: Bildbyrån

Adam Eriksson förlänger sitt avtal med Helsingborg.
Detta meddelar klubben på sin hemsida.
- Han håller på att bygga upp sin egen historia i klubben, säger tränaren Per-Ola Ljung i en kommentar.

Adam Eriksson har spelat i Helsingborg sedan 2015 och nu står det klart att vänsterbacken förlänger sitt avtal med klubben. På sin hemsida meddelar HIF att Eriksson tecknat ett nytt tvåårsavtal med option på ytterligare ett år.

- Det har varit på gång ett tag och nu när det är klart känns det jättebra. För mig var det ett självklart val att stanna i HIF. Jag trivs jättebra i staden och i klubben och ser väldigt mycket fram emot att spela i allsvenskan med HIF nästa år, säger 28-åringen i en kommentar.

HIF-tränaren Per-Ola Ljung:

- Det är såklart viktigt att vi med stor kontinuitet kan fortsätta arbeta med laget och vårt spel. I Adam har vi en spelare som väldigt ofta är uttagningsbar och har sin styrka i det offensiva spelet. Han håller på att bygga upp sin egen historia i klubben så det är skönt att vi nått en överenskommelse om ett fortsatt samarbete.

Under årets säsong, där HIF tog steget tillbaka till allsvenskan från superettan, spelade Eriksson samtliga 30 matcher. På dessa svarade han för nio målgivande passningar.

Publicerad 2018-12-22 kl 10:45
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons