Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Ogbu efter tunga skadan: "Han har bett om ursäkt"

Allsvenskan

Moses Ogbu åkte på en tung skada efter en tackling från Häckens Nasiru Mohammed, och säsongen är sannolikt över för anfallaren.
- Han har bett om ursäkt och sagt att han mår dåligt över hela situationen, säger Ogbu om Mohammed till Upsala Nya Tidning.

4:50
Nästa

Avbryt
Försök igen

Det var i lördagens möte med Häcken som Moses Ogbu fick ta emot en tuff tackling av Häckens Nasiru Mohammed, en tackling som gjorde att Ogbu tvingades bryta matchen och att Mohammed visades ut med ett rött kort.

I söndags kom beskedet att Ogbu drabbats av en fraktur på fotleden, och sannolikt missar resten av säsongen. Trots den tunga skadan är Ogbu vid gott mod.

- Jag mår bra faktiskt, det känns mycket bättre. Operationen gick jättebra. När jag fick gå av efter smällen så såg det inte bra ut, men efter operationen är det mycket positivt, säger Ogbu till Upsala Nya Tidning.

Nigerianen leder Sirius interna skytteliga på sex mål, och har inte helt gett upp hoppet att det kan bli en comeback innan allsvenskans slut.

ANNONS

- Läkarna sa att det är max tre månader, men de vill inte att jag ska skynda mig. Jag kommer att fokusera på min rehab och det kan bli så att jag hinner tillbaka, men det är inget som jag kommer att fokusera på.

Ogbu känner inte heller någon bitterhet gentemot Mohammed över tacklingen, och berättar att han fick flera sms av ghananen när han låg på sjukhuset.

- Han har bett om ursäkt och sagt att han mår dåligt över hela situationen. Jag sa till honom att det är okej, det är sådant som händer, säger Ogbu

Se situationen där Ogbu skadade sig i spelaren ovan.

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-07-26 kl 08:35

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto