POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
11å

Omotoyossi vill till en större klubb: ''Är redo''

Helsingborg löper stor risk att förlora sin anfallare Razak Omotoyossi i sommar. Intresse från europeiska klubbar finns och Razak själv är positiv till en flytt.

- Jag känner mig redo att gå till en klubb i en större liga. Om allting känns rätt vill jag inte vänta till efter säsongen, säger han till Helsingborgs Dagblad.

Vårsäsongen har hittills inte varit lika lyckad som i fjol. Endast två mål har kommit från Razak trots mängder av målchanser. I gårdagens förlust mot Elfsborg gick han återigen mållös av plan. Trots det är många europeiska klubbar ute efter anfallarens namnteckning. Representanter från så väl holländska Groningen som engelska Blackburn spanar in Razak.

- Vi har ingen panik att sälja men samtidigt vet vi om Razaks ambitioner. Han vill i väg, konstaterar sportchefen Jesper Jansson till Helsingborgs Dagblad.

Det är sedan tidigare klart att mittbacken Andreas Granqvist beger sig ut i Europa igen efter vårsäsongen. Hur Helsingborg eventuellt ska ersätta ytterligare en förlust återstår att se.

- Eftersom vi hela tiden varit förberedda på att Razak kan lämna har vi också tittat över olika alternativ. Om vi sedan löser det internt eller köper in något färdigt får vi se, säger sportchefen.

Publicerad 2008-05-04 kl 13:16
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå