Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Örebro bekräftar Barsom-intresse

Abgar Barsom har öppnat för Örebro. I dag öppnar Sixten Boström för Barsom. ÖSK-tränaren är intresserad av Tippeligan-proffset.
- Jag har en bra bild av Abgar. Det är en bra och proffsig fotbollsspelare som jag är intresserad av, avslöjar Sixten Boström för FotbollDirekt.se.

örhandlingar kan nu vara på väg att inledas med Barsom vars kontrakt med Örebro går ut vid årsskiftet med norska Fredrikstad.

Någon fortsättning där är utesluten, enligt Barsom själv. Nu ser Allsvenskan och Örebro ut som den logiska vägen vidare efter två år i norsk fotboll för Barsom som nyligen kommenterade ÖSK-spåret för Nerikes Allehanda.
"Jag har personlig kontakt med flera i ÖSK men det har inte varit några sportsliga kontakter’’.

Barsom som vann SM-guld med Djurgården 2005 har gjort ett år i Örebro tidigare när han hösten 2007 behövde en nystart efter en sejour i grekiska Messiniakos.

- Han försvann säsongen innan jag tog över Örebro, säger Sixten Boström. Men jag vet vad han kan - det är en spelare som alltid sköter om sig och har höga krav på sig själv. Sixten Boström – på semester hemma i Finland – är emellertid osäker på vart Barsom står med ekonomiska krav.

- Det återstår fortfarande att se vad det skulle handla om ekonomiskt och jag tror inte vi har haft någon kontakt med honom ännu.

Publicerad 2009-11-27 kl 11:57
Annons
Annons
Annons