POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Örebro SK tänker sälja Patrik Haginge

Patrik Haginge har varit en av Örebro SK:s bästa spelare den här våren. Nu är han på väg bort.

- Han vill vidare och kommer inte spela med oss nästa säsong. Vi hamnar därmed i en situation där vi vill sälja honom nu, säger ÖSK:s sportchef Lennart Sjögren till Nerikes Allehanda.

Patrik Haginge har en riktigt fin vår bakom sig där han varit het på en ytterbacksplats. 23-åringen kan också spela på mittfältet. I november löper hans kontrakt med Örebro ut, vilket gör att han redan nu kan förhandla med andra klubbar och gå som Bosman efter säsongen. Det öppnar för en försäljning i sommar.

- Haginge är en bra spelare som vi gärna vill behålla. Men eftersom han vill vidare så måste vi titta på en försäljning, säger Sjögren.

ÖSK har lagt ett bud, men Haginge ska inte vara intresserad av en förlängning.
- Det blir bara fel om jag säger något. Jag siktar på spel mot AIK i ÖSK, men vill ÖSK sälja mig så kanske det blir en annan match som jag kommer att spela. Att det har funnits andra klubbar som har varit intresserade tidigare är inte nytt, säger Haginge och bollar vidare sin agent Oliver Cabrera.

- Jag diskuterar inte mina klienters kontrakt i media. Vi för fortfarande en diskussion med Örebro och inga dörrar är stängda, säger han till Nerikes Allehanda.

FotbollDirekt.com

Publicerad 2008-05-20 kl 09:00
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå