Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/ÖREBRO

Comebacken dröjer för Örebros skyttekung: "Väldigt frustrerande"

Foto: SCANPIX

Nästa

Avbryt
Försök igen

Örebro är jumbo i allsvenskan. Och skadade skyttekungen Alhassan Kamara är ännu inte tillbaka i träning med laget.
- Jag ska göra en undersökning den 27 april, sen tar vi det från där, säger "Crespo" till Fotbollskanalen.

Det har varit en riktigt tuff inledning på allsvenskan för Örebro. Laget tippades av många som en outsider i guldstriden, inte minst efter framgångarna i svenska cupen - där laget spelar final mot IFK Göteborg 17 maj. Men efter fyra omgångar ligger laget sist i allsvenskan med bara en inspelad poäng.

ÖSK har bara gjort två mål så här långt. Och saknaden efter skyttekungen Alhassan Kamara, med 14 mål på 14 starter i fjol, är stor. "Crespo" skadade sig i cupmatchen mot Varberg i slutet på februari och den första prognosen sa fem-åtta veckors frånvaro. Men Örebro får vänta på anfallarens comeback.

- Han gör framsteg. Men jag kan inte säga när han är åter i spel. Vi har sagt att vi tar vecka efter vecka, säger lagläkaren Ulf Nordström till fotbollskanalen.se.

Det rör sig om en skada i "undre delen av kroppen" för Kamara, som har smärtor i högerbenet. På måndag väntar en ny undersökning för 22-åringen från Sierra Leone. Efter det tas beslut om Kamara kan börja belastas hårdare. Men just nu är det ingen träning med laget för anfallaren.

I klippet ovan kan du se alla "Crespos" mål i allsvenskan 2014.

- Jag springer i vattnet. Och så kör jag lite cykel och lite styrka, säger "Crespo" till fotbollskanalen.se.

- Jag måste lyssna på kroppen. Jag vill inte stressa tillbaka.

"Väldigt, väldigt frustrerande"
22-åringen menar att det varit väldigt jobbigt att stå på sidan och inte kunna hjälpa laget under den tunga inledningen av allsvenskan.

- Det är väldigt, väldigt frustrerande. Jag vill spela och vara en del av laget. Men jag försöker att hjälpa laget så mycket som möjligt och jag kan bidra genom att vara där och visa mitt stöd.

Trots att laget har förlorat tre av fyra matcher hittills är Alhassan Kamara inte orolig. 22-åringen är övertygad om att den tunga trenden kommer att vända.

- Jag vet att de kommer att göra bättre, det är bara en tidsfråga. När vi får en seger kommer det att fortsätta komma segrar. Vi kan mycket bättre än så här, säger Kamara till fotbollskanalen.se.

Publicerad 2015-04-23 kl 12:52
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons