Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Örebros sportchef hemlighetsfull kring Arnefjord

Allsvenskan

Enligt AIK befinner sig Daniel Arnefjord i Örebro för att lära känna klubben. ÖSK å sin sida vill inte uttala sig om mittbacken.

Sedan tidigare står det klart att Daniel Arnefjord lämnar AIK. Mittbacken vill bort från Stockholm, men de tidigare lockropen från turkiska storklubbar har tystnat. Nu ser Örebro ut att vara en möjlig ny klubbadress.
- Daniel är i Örebro och bekantar sig med staden och klubben, säger AIK:s sportchef Ola Andersson till tidningen Stockholm City.Örebros ledning vill dock inte bekräfta klubbens intresse.
- Vi kan säga så här: när det gäller nya spelar så uttalar vis oss inte. Vi pratar inte om eventuella värvningar. Jag vill inte kommentera det här, säger Örebros sportchef Lennart Sjögren till FotbollDirekt.se.

Annons

Tittar på flera positioner

Den närkingska klubben har offentligt uttalat intresse för två spelare: Olof Guterstam från Brommapojkarna valde Hammarby istället. Ungdomsproffset Tom Siwe fick inget kontrakt med klubben. Nu vill Örebro sköta sina förhandlingar mer diskret. Men mittbacksfrågan är inte den mest brännande.
- Prioritet ett är en forward. Sen vill vi naturligtvis förstärka försvaret också. Vi har ett läge med en skadad mittback. Men vi tittar på spelare för flera positioner.

Publicerad 2008-06-24 kl 14:51
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto