Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Örebros sportchef hemlighetsfull kring Arnefjord

Enligt AIK befinner sig Daniel Arnefjord i Örebro för att lära känna klubben. ÖSK å sin sida vill inte uttala sig om mittbacken.

Sedan tidigare står det klart att Daniel Arnefjord lämnar AIK. Mittbacken vill bort från Stockholm, men de tidigare lockropen från turkiska storklubbar har tystnat. Nu ser Örebro ut att vara en möjlig ny klubbadress.
- Daniel är i Örebro och bekantar sig med staden och klubben, säger AIK:s sportchef Ola Andersson till tidningen Stockholm City.Örebros ledning vill dock inte bekräfta klubbens intresse.
- Vi kan säga så här: när det gäller nya spelar så uttalar vis oss inte. Vi pratar inte om eventuella värvningar. Jag vill inte kommentera det här, säger Örebros sportchef Lennart Sjögren till FotbollDirekt.se.

Tittar på flera positioner

Den närkingska klubben har offentligt uttalat intresse för två spelare: Olof Guterstam från Brommapojkarna valde Hammarby istället. Ungdomsproffset Tom Siwe fick inget kontrakt med klubben. Nu vill Örebro sköta sina förhandlingar mer diskret. Men mittbacksfrågan är inte den mest brännande.
- Prioritet ett är en forward. Sen vill vi naturligtvis förstärka försvaret också. Vi har ett läge med en skadad mittback. Men vi tittar på spelare för flera positioner.

Publicerad 2008-06-24 kl 14:51
Annons
Annons
Annons