Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Oremos skada oroar inte DIF: "Har räknat med smärtor"

Allsvenskan

Johan Oremo utgick under matchen mot IFK Göteborg, tydligt plågad av en fotskada. Men Djurgården meddelar att det inte ska vara någon fara med Oremos medverkan i "ödesmatchen" mot Gais nästa måndag.

- Som jag har försåttet det har man räknat med att han får smärtor efter matchen. Han hade det efter förra matchen också och fick vila därefter och var tillbaka mot Göteborg, säger Djurgårdens informationsansvarige Jonas Riedel till FotbollDirekt.se

Johan Oremo har haft problem med en fotskada men har trots smärtor spelat och försökt bidra till att förbättra Djurgårdens minst sakt prekära situation i tabellen.
- Han får en reaktion efter fotoperationen efter varje match han spelar. Han kommer att köra avlstad träning idag och därefter vila innan han tränar igen. Han har ställt upp riktigt bra för laget efter operationen trots smärtorna han haft, säger Riedel.

ANNONS

Och Oremos problem kommer att sitta i ett tag till enligt Riedel.
- Ja, det kommer att bli reaktioner på foten men landslagsuppehållet kommer väldigt lägligt för att kunna få bort smärtorna helt och hållet. Det här är inget som har överraskat oss eller uppkommit som något nytt. Johan har haft de här problemen i varje match han spelat efter operationen, säger Riedel.

Ska han kunna spela i matchen mot Gais?
- Ja, det räknar vi med.

Publicerad 2009-08-26 kl 01:08
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto