Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Örlund: "Det är AIK som gäller"

Allsvenskan

Daniel Örlund är en jagad målvakt i Norge. Både Fredrikstad och Rosenborg hoppas kunna få hans påskrift på ett kontrakt. Men Örlund själv säger att det bara är en klubb som det handlar om just nu - AIK.

AIK har redan värvat hans ersättare i finländske U21-landslagsmålvakten Tomi Maanoja. Men kanske var klubben lite väl tidigt ute.
Daniel Örlund är nämligen beredd att ta upp kampen med finländaren.
- Jag är tillbaka i Stockholm och för tillfället är det AIK som gäller eftersom det är den klubb jag har kontrakt med, säger Örlund.

Efter en något darrig vårsäsong valde AIK att låna ut Daniel Örlund till norska Fredrikstad och där har han gjort stor succé. Succén har varit så stor att klubben gärna vill lösa honom från AIK.
Men Örlund själv tar lätt på intresset.
- Det är alltid kul att folk vill ha en men idag är det inget som är bestämt. Jag tillhör AIK och jag själv har inte bestämt mig kring framtiden.

Annons

Trots att han tillhör Solna-klubben har han dock inte hört något ifrån den vad planerna är för honom.
- Nej. Jag har inte pratat med AIK. Det finns väl annat att tänka på där än att ägna sig åt mig antar jag, säger Örlund.

Vad vill du helst själv, spela i Allsvenskan med AIK eller i Norge?

- Det har jag inte tagit ställning till men det är AIK jag har kontrakt med och är där jag kommer att spela med om jag inte får kontrakt någon annanstans.

Känner du att det brådskar med ett besked, så att du vet vad du ska göra kommande säsong?

- Jag vet att jag ska spela fotboll i alla fall. Men jag har ingen tidsaspekt. Det är min agent som pratar med klubbdirektörer och klubbarna, så får vi se när något är klart.

Publicerad 2008-11-28 kl 16:45
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto