Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

ÖSK-basens besked – nej till nyförvärv

Örebro är i fritt fall - men glöm nyförvärv. ÖSK-basen Lennart Sjögren anser inte att nya spelare är lösningen på klubbens jättekris.
- Får vi tillbaka de spelare vi har skadade ser vi ingen anledning att värva, säger Sjögren.

 

Jumbo och enda laget i allsvenskan utan seger. Säsongsstarten den sämsta för klubben någonsin i allsvenskan och nyligen avslöjade FotbollDirekt att stjärnan Valdet Rama vill bort. Örebro är i kris – men man ser inte sommarvärvningar som någon mirakelkur. Ordförande Björn Åqvist gör klart att pengar finns för nya spelare, men några planer på att sätta sprätt på dem finns inte.

- Ekonomin tillåter värvningar, men vi har inga konkreta planer på att värva, säger Åqvist till FotbollDirekt.se.

Istället är det en kvartett skadade spelare få krisklubben på fötter – det handlar om är Andreas Haddad och Patrik Anttonen samt nyförvärven Ilir Berisha och Daniel Bamberg. Det ser fortfarande osäkert ut för samtliga fram till EM-uppehållet, men ÖSK:s sportchef Lennart Sjögren hoppas på spel för några av dem, och förtydligar att värvningar inte behövs med dessa spelare tillbaka.

ANNONS

- Vi tror väldigt mycket på det lag vi har, och får vi tillbaka de spelare vi nu har skadade så ser vi ingen anledning att värva någon, säger Sjögren till FotbollDirekt.se.

- Det är erfarna spelare som har fallit bort och man ska komma ihåg att det lag vi spelat med i flera matcher, det är ett ganska ungt lag.

- Vi vill inte skylla det här på någonting, men som jag ser det så har vi ett lag som är starkt nog. Vi hoppas att få tillbaka två-tre av de här killarna i de här sista matcherna innan EM, det vore bra för oss. Det gäller att stärka konkurrensen i spelartruppen.

Och om de inte är tillbaka innan dess?

- Börjar vi komma fram emot sommarfönstret och killarna fortfarande är borta, då får vi fundera över värvningar. Sedan kan det ju hända saker med spelare på väg bort också.

- Men sedan är också det här min analys av läget just nu, vi har fyra matcher till fram till uppehållet och vi får göra en ny avstämning då. Ser det lika illa ut då så kanske vi får tänka om.

ANNONS

 

 

Publicerad 2012-05-11 kl 16:19
Sponsrat innehåll

Mer fotboll. Vi bjuder på 3 månader.

Se Allsvenskan och Superettan från discovery+ hos Telia. Ord pris 349 kr/mån

Streama nu
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto