Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

ÖSK-mittfältaren jagas av större klubbar: "Hört att lag håller koll"

Allsvenskan

Örebros Michael Omoh har gjort en stark vår i allsvenskan.
Nu uppger NA att flera klubbar är ute efter mittfältaren.
- Jag kan inte säga något just nu, men jag har ju hört att det finns andra lag som håller koll på mig och är intresserade, säger Omoh till tidningen.

Foto: Bildbyrån.

Efter en stark vår är ÖSK:s Michael Omoh högintressant på marknaden. Enligt NA är yttermittfältaren, som hittills gjort ett mål och fyra assist, högintressant för större klubbar.

- Jag kan inte säga något just nu, men jag har ju hört att det finns andra lag som håller koll på mig och är intresserade. Men det finns inget konkret än, vi får se. Det är positivt att det finns lite snack, för det får mig att vilja bli bättre och fortsätta prestera, säger Omoh till Nerikes Allehanda.

Till tidningen medger nigerianen att han absolut skulle kunna tänka sig en flytt till en större klubb.

- Ja, såklart. Det är så det funkar. Kommer en större klubb så vore det tråkigt att lämna ÖSK, men sån är fotbollen. Man siktar mot toppen.

ANNONS

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-07-21 kl 16:26
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto