POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

ÖSK överväger nobba Tahirovic

Emra Tahirovics låneavtal går snart ut. Örebro tveksamma till en förlängning.

- Vi har ett avtal till sista juni, vi avvaktar med ett beslut om en fortsättning tills vårsäsongen är över, säger sportchefen Lennart Sjögren till FotbollDirekt.se. Tahirovic lånades inför säsongen som ett alternativ till Örebros tre anfallspositioner. Nyligen rapporterade Nerikes Allehanda att FC Zürich vill ha tillbaka Emra Tahirovic när låneperioden tar slut den 1 juni. Men det har ännu inte sportchefen Lennart Sjögren hört något om. - Det är inget de meddelat oss. Men är det så att Zürich vill ha tillbaka honom och Emra själv vill det så är det inget vi kan göra. Vi vill ju inte heller ha en spelare som inte vill vara i klubben.

Tahirovic har haft svårt att ta en plats.
Han har haft tuff konkurrens om favoritpositionen som central forward.
Målsprutan Kim Olsen har inte varit lätt att peta. Tränaren Sixten Boström har haft tålamod med dansken, trots en trög start.
Tahirovic har fått nöja sig med korta inhopp och spel i cupen.
Där har det blivit många mål. Fyra mål på två cupmatcher och ett på hans knappt 60 allsvenska minuter. Den skrala speltiden beror till stor del på att anfallslöftet anlände sent. - Han kom hit i slutet av en lång uppbyggnadsperiod och fick därmed en kort startsträcka. Men han har tränat hårt och är nu i mycket bättre slag. Formen är stigande. Sen har han ju Kim Olsen att konkurrera med och det är tufft, säger Sjögren.
Publicerad 2009-05-16 kl 10:59
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå