Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

ÖSK petar sportchefen - som lämnar efter nio år i klubben

Allsvenskan

ÖSK:s sportchef Magnus Sköldmark får inte förnyat förtroende på sin post.
Och han väljer att sluta i klubben helt och hållet.
- Det är tråkigt att han väljer att lämna, säger vd:n Simon Åström.

Foto: Bildbyrån.

Magnus Sköldmark har varit sportchef i Örebro SK sedan år 2016. Men nu lider Sköldmarks tid som sportchef till sitt slut. Klubben meddelar att man "gör förändringar i den sportsliga organisationen" och att sportchefsrollen kommer att tas bort. ÖSK:s skriver på sin hemsida att man erbjöd Sköldmark en annan funktion i klubben, men att han valt att tacka nej. Därmed lämnar Sköldmark ÖSK efter nio år i klubben.

- Magnus har under en lång tid betytt väldigt mycket för ÖSK:s verksamhet och utveckling. Det är tråkigt att han väljer att lämna, han är en uppskattad kollega. Samtidigt har vi naturligtvis respekt för hans beslut och önskar honom lycka till, säger vd:n Simon Åström i en kommentar på klubbens hemsida.

ANNONS

Sportchefsarbetet kommer i framtiden att ligga på tränaren Axel Kjälls bord. Klubben meddelar att Kjäll kommer att ha funktionen "manager". 

- Jag känner en stolthet och glädje att få fortsätta jobba i ÖSK i en ny och spännande roll. Det är en härlig utmaning att få vara med och driva klubbens fortsätta utveckling framåt på detta sätt. Vi har ett väldigt starkt team runt hela den sportsliga verksamheten vilket är en stor trygghet, säger Kjäll i en kommentar. 

Sköldmark lämnar ÖSK den 1 april.

Publicerad 2019-03-12 kl 14:10

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto