Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

ÖSK: "Vi har garderat oss för Porokara-flytt"

Allsvenskan

Roni Porokara uppvaktas av flera klubbar och en affär kan vara nära förestående. Men ÖSK ser inga större problem om han lämnar.

- Nej. Vi har förebyggt att det kan bli en försäljning med de spelarförstärkningar vi har gjort. Vi har möjlighet att hitta en lösning för Roni om så skulle vara fallet, säger sportchefen Lennart Sjögren till FotbollDirekt.se.

Han tillsammans med allsvenskans övriga sportchefer har några oroliga timmar framför sig tills transferfönstret stänger vid midnatt. Då först vet de vilka spelare som finns i truppen fram till säsongsslutet.
- Jag kommer att sova lika gott som jag har gjort fram tills nu. Det är inga problem. Men samtidigt är det skönt att det lugnar sig ett tag i alla fall.

- Jag vet inte statusen just nu för Porokara. Den har Magnus Sköldmark koll på. Men orolig är jag inte över situationen. Vi har haft en ambition sedan en tid tillbaka att hitta en klubb om det passar sig och har arbetat utifrån det.

ANNONS

Enligt Nerikes Allehanda har också en belgisk klubb blandat sig in i jakten på Porokara. Det är Germinal Beerschot som uppges vara intresserade av finländaren. Tidigare har klubbar i Italien och Tysklands sagts ha ett intresse för honom.

Porokara själv känner ingen panik med att lämna ÖSK för något större.
- Det måste komma ett väldigt bra bud nu på slutet om jag ska lämna. Det måste vara något intressant. Jag vill vara med och uppleva den allsvenska toppstriden med ÖSK, säger Porokara till Nerikes Allehanda.

Publicerad 2010-08-31 kl 15:41
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto