Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Östersunds målvakt skadad - kan missa landslagsdebuten

Allsvenskan

Aly Keita blev i förra veckan uttagen till en landskamp för Guinea för första gången. Men efter skadan mot Örebro i helgen kan målvakten nu tvingas lämna återbud.
-Vi vet inte omfattningen av skadan just nu, säger Östersunds fysioterapeut Michael Lagercrantz till Östersundsposten.

Foto: Bildbyrån

Michael Lagercrantz hjälper Aly Keita av planen i matchen mot Örebro.

Keita lämnade förlustmatchen mot Örebro i lördags kort efter det avgörande 2-1 målet med en befarad muskelskada i benet. Keita väntar fortfarande på en magnetröntgen för att avgöra hur allvarlig benskadan är.

Tanken var att Keita skulle åkt till Guineas landslagssamling på söndagen, men skadan gjorde att han stannade kvar i Sverige. Östersund hade hoppats kunna genomföra en magnetröntgen redan på måndagen, men så blev inte fallet.

Nu återstår det att se om Keita kommer att genomföra den i Sverige eller om han ansluter till Guineas landslag och genomför en läkarundersökning hos dem.

- Det sista jag hörde var att de ville kolla på honom men vi vill kolla på honom här. Vi får se om han är i stan imorgon (tisdag), säger Lagercrantz till Östersundsposten på måndagskvällen.

ANNONS

Lagercrantz kan inte säga huruvida Keita kommer att kunna vara med i Guineas match mot Centralafrikanska Republiken innan målvakten genomgått en magnetundersökning.

- Eftersom att vi inte har kollat på han själva så kan jag inte svara på det, säger Lagercrantz.

Publicerad 2018-09-04 kl 10:55

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto