Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Ovisst kring Peking-backens knäskada: "Hur många tankar som helst i huvudet"

Allsvenskan

STOCKHOLM. Han fick 2017 förstört av en korsbandsskada.
Mot BP skadade Henrik Castegren samma knä.
- Går igenom hur många tankar som helst i huvudet när en sådan grej händer, säger han till Fotbollskanalen.

0:55
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se situationen i spelaren ovan.

Det var backen Henrik Castegren som fick kliva av efter en knapp halvtimmes spel i 1-0-segern. I en duell ute vid sidlinjen fick 22-åringen efter att ha trampat ner i plastgräset.

I september gjorde Castegren startdebut i allsvenskan för Peking och kort därefter förlängde han sitt avtal med klubben. Backen har annars en tuff tid bakom sig innan dess, då han fick hela 2017 förstört av en korsbandsskada.

Och skadan som han ådrog sig mot BP, som han ska undersöka ordentligt under torsdagen, rör det knä vars korsband blev skadat förra året.

- Det är klart att det inte är roligt att jag fick bryta. Men jag har sett situationen i efterhand och det var väl en liten vridning samtidigt som det var väldigt hårt våld mot utsidan av mitt knä. Jag kände att något inte var helt rätt. Jag kunde springa och så, men jag kände att det var bättre att kolla på det, säger Castegren efter slutsignalen.

ANNONS

- Jämför man med förra gången är jag mer hoppfull i alla fall.

Orolig på något vis?
- Det är klart att det går igenom hur många tankar som helst i huvudet när en sådan här grej händer. Framför allt med tanke på vad jag var med om förra året. Det är klart att jag tänker, men vi får se i morgon innan jag säger allt för mycket.

Publicerad 2018-10-31 kl 22:02

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto