Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Ovisst läge kring Milojevic - Rosenborg har inte bestämt sig

Allsvenskan 2021-12-09 kl 13:24

Rosenborg och Hammarby står en bit ifrån varandra i förhandlingarna om Milos Milojevic, erfar Fotbollskanalen.
Och enligt Adresseavisen har den norska klubben ännu inte bestämt sig för att serben är tränaren man vill ha.

Foto: Bildbyrån

Skulle Rosenborgs styrelse, som fattar beslutet om vilken tränare som ska anställas till herrlaget, bestämma sig för Milojevic kommer dock förhandlingarna med Hammarby vara möjliga att lösa, enligt Adresseavisen.

Lokaltidningen skriver att styrelsen kommer samlas för ett nytt möte innan Milojevics läger får en återkoppling efter tränarens besök i Trondheim i dagarna. Enligt Adresseavisen är Rosenborgs tidigare förstaval Kjetil Knutsen, som enligt Nettavisen nyligen tackade nej till jobbet, fortsatt inte helt ute ur bilden.

Under måndagen landade Milojevic i Trondheim, där han satt i möte med Rosenborgs klubbledning innan han reste tillbaka till Sverige under tisdagen. Efter att Milojevic åkt hem berättade Rosenborgs ordförande Ivar Koteng för Adresseavisen att "ingenting är klart", men att det var ett positivt möte. Enligt Milojevic själv är det nu upp till klubbarna att komma överens.

ANNONS

Hammarbys sportchef Jesper Jansson berättade för Fotbollskanalen under onsdagen att Bajen har en beredskap redo om Milojevic väljer att lämna Stockholmsklubben.

Rosenborg letar efter en ersättare till Åge Hareide som ska gå i pension. Laget ligger fyra i norska Eliteserien inför sista omgången i helgen.

Sponsrat innehåll

Mer fotboll. Vi bjuder på 3 månader.

Se Allsvenskan och Superettan från discovery+ hos Telia. Ord pris 349 kr/mån

Streama nu

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto