POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

Pa Dembo om Obolos supermål: "Kunde inte göra något"

När Ivan Obolo avlossade skottet som uppmättes till 124,8 km/h i mötet med Djurgården stod Pa Dembo Touray som förstenad i Djurgårdsmålet. Trots förlusten var det en inte allt för nedstämd Touray som mötte pressen efteråt.

- Jag såg bollen hela vägen men jag kunde inte göra något. Jag trodde den skulle gå utanför. Vi får se när jag studerar bandet med Kjell Frisk om jag hade kunnat stått annorlunda, säger Touray om Obolos mål till FotbollDirekt.se.

Målet överskuggade förstås de två riktigt fina parader som Pa Dembo Touray gjorde i den andra halvleken, då han räddade Djurgården från ett ännu större nederlag.
- Ja det är typiskt att släppa in ett sånt där mål. Det var två bra räddningar. Jag tyckte jag gjorde en bra match som helhet och visade att jag är i bra och jämn form.

Hans räddningar var också förgäves ur den synvinkeln att Djurgården inte gjorde mål framåt.
- Jag ska erkänna att det ibland känns lite frustrerande att vi inte gör mål framåt. Inte så att jag skäller på dem men det kan vara tufft ibland.

Den gambiske burväktaren var tillbaka mellan stolparna efter att ha fått se de senaste matcherna från bänken, då Oskar Wahlström vaktat målet. Men han har inte misströstat för det.
- Givetvis vill man ju alltid spela alla matcher men det har fungerat att sitta på bänken också. Jag har inga problem med det. Men det var skönt att få spela igen, säger Touray.

De flesta lag brukar ha en uttalad förstemålvakt men hos er i Djurgården verkar du och Oskar Wahlström konkurrera på samma villkor som utespelarna. Hur ser du på det? - Det vill jag inte säga så mycket mer om än att det är tränarna som tar ut laget.

Publicerad 2009-05-19 kl 01:00
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå