POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
4v

Paulinho lockar till sig intresse - men: "De får visa mer muskler"

Foto: Bildbyrån.

Paulinho vann i fjol skytteligan i allsvenskan. 
Ännu är däremot inte en flytt klar för brassen. 
- Vi har förklarat att de får visa mer muskler, de måste komma med bättre erbjudanden, säger Paulinhos agent Reynaldo Leroux till GP

BK Häckens brasseanfallare Paulinho, 32, vann i fjol skytteligan i allsvenskan och blev tilldelad utmärkelsen som årets anfallare och MVP under Allsvenskans Stora Pris. Efter säsongens slut satte rykten fart om en flytt utomlands, men ännu är inget klart.

Brassens agent Reynaldo Leroux berättar att det finns intresse för hans klient, men att de vill se bättre erbjudanden från de intresserade klubbarna. 

- Det finns intresse från olika delar av Europa, Sydamerika, Kina och Arabvärlden. Vi har fått olika förslag, men vi har förklarat att de får visa mer muskler, de måste komma med bättre erbjudanden, säger agenten till GP. 

Efter en fråga om intresset är "levande", så svarar Leroux så här:

- Ja, visst är det så. Fönstret är öppet till den 31 januari i vissa länder, längre i andra. Men vi är lugna. Han har ett år kvar på kontraktet och Häcken ska vara nöjt också. Tanken är inte att komma ut och säga: "Nu ska han bort".

Vidare skriver GP att Paulinho har överklagat att hans ansökan om svenskt medborgarskap avslogs - och att han nu inväntar svar. 

Paulinho har kontrakt med Häcken över det här året. 

Publicerad 2019-01-14 kl 20:52
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå