Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Paulinho till ÖSK – listigt transferdrag säkrade övergången

Allsvenskan

Här är Örebros tidiga påsksmäll. Paulinho ansluter till laget - trots att transferfönstret är stängt.
- Jag kommenterar det här fallet, som gäller Paulinho, imorgon, säger sportchef Lennart Sjögren till fotbollskanalen.se.

Transferfönstret är stängt. Då ser Örebro ut att presentera ytterligare ett nytt nyförvärv i förra Häcken-anfallaren Paulinho.

- Den kommentar jag har är vi kommer berätta mer om saken imorgon, säger Lennart Sjögren kort, men bekräftar att det är just om Paulinho-fallet som man kommer att gå ut med mer information.

- Jag kommenterar det här fallet, som gäller Paulinho, imorgon. Det stämmer.

Blir det någon presskonferens då?
- Vi får se hur vi går vidare med den biten.

Paulinho spelade som bekant i Häcken förra säsongen. Brassen gick dock kontraktslös under vintern, fram till att ÖSK kontaktade spelaren och kom överens om ett kontrakt, som gjorde att brassens framtid såg ut att vara i Allsvenskan och Örebro. Men Paulinho åkte hem till Brasilien för semester och på hemmaplan drabbades han av en familjetragedi, och därefter åkte han aldrig tillbaka till Örebro.

ANNONS

Nu skriver dock Nerikes Allehanda att Paulinho kommer ansluta till laget. Örebro skickade nämligen in papperna för övergången till Svenska Fotbollsförbundet, vilket gjorde transfern officiell och alltså öppnar för att Paulinho kan spela för ÖSK den här säsongen. Även om det kan ta lite tid innan han är redo för spel.

- Hans fysiska status gör nog att det behövs minst en månad innan han kan konkurrera om en plats i startelvan. Paulinho har ju missat en hel försäsong och måste kanske ägna resten av våren åt att träna sig i matchform, säger en källa till Nerikes Allehanda.

Publicerad 2011-04-15 kl 15:54

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto